فهرست خدمات تخصصی

آکادمی اسپیرال برگزار می‌کند:
⭐ هفدهمین دوره جامع طراحی UX و UI اطلاعات بیشتر

طراحی رابط و تجربه کاربری و توسعه وب سایت ستاد ملی صبر

نوع پروژه کاربرپژوهی و UX، طراحی UI، برنامه‌نویسی CMS‌ اختصاصی تاریخ راه اندازی اسفندماه 95
دسته بندی طراحی پرتال‌های سازمانی آدرس سایت www.sabr.ir
امکانات

بستر تأمین مالی جمعی (Crowdfunding)، سیستم پروفایل محکومین و خانواده‌ها با پرداخت آنلاین، سیستم عضویت در کمپین صبر، اخبار و گزارش، گالری تصاویر و ویدیو، حامیان، جستجوی پارامتریک

جهت مشاهده سایز اصلی طراحی این وب سایت کلیک کنید!

وبسایت صبر محوریت کمپینی را تشکیل می‌دهد که با هدف ترویج صلح، بخشایش و رضایت توسط معاونت فرهنگی قوه قضائیه و با همکاری مرکز طراحی اسپیرال شکل گرفته است. این کمپین از اسفندماه 95 آغاز شده و تا کنون مخاطبان زیادی را جذب نموده است. بخشی از گزارش راه‌اندازی این کمپین را در این خبر بخوانید.

مرکز طراحی اسپیرال در اولین مرحله، کاربرپژوهی و طراحی تجربه کاربری را در دستور کار خود قرارداد تا با بررسی و تحلیل آماری مخاطبان، دید واضحی از چالشهای پیش رو داشته باشد و برای سوالات متعددی که در طراحی کمپین و اقلام آن از قبیل وبسایت، بسترهای کمک مالی، تصویرسازی‌ها، کپی‌رایتینگ، اینفلوئنسر مارکتینگ و... تیم ما با آن مواجه بود پاسخ‌های مستندی ارائه شود. پژوهش‌های میدانی برای این پروژه به صورت توزیع پرسشنامه برای مخاطبان عام (اینترنتی، مترو و دانشگاه‌ها) اجرا شد و نتایج آن توسط تیم پژوهشی اسپیرال مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. در این پروژه پژوهشی مباحث مختلفی از جمله بررسی وضعیت اعتماد افراد به دولت و قوه قضاییه، شناخت و کمک از طریق سایت‏های خیریه‏ای، مشارکت افراد در آزادی زندانیان غیرعمد، میزان وفاداری به سایت‏های کمک‏های مردمی، احساس افراد به سایت‏های کمک‏های مردمی، نحوه آشنایی افراد با سایت‏های خیریه‏ای، عوامل موثر در مشارکت افراد در طرح‏های انسان دوستانه، نظر مردم درباره زمینه‏های خشونت، مشوق‏های موثر در ترغیب مشارکت افراد در طرح‏های انسان دوستانه، تاثیرگذاری رسانه‏ها در کمک های خیریه ای، عوامل موثر در مشارکت افراد برای کمک به زندانیان غیرعمد، سطح اعتماد به دامنه‌های اینترنتی، رنگ ایده‌آل سایت از نظر مخاطبین، نوع شیوه‏های پرداخت برای اعتماد‏سازی و... مورد بررسی تحلیلی و آماری قرار گرفت. در ادامه ارتباطات متغییرهای مختلف نظیر سن و تمایل به مشارکت جهت پشتیبانی از زندانیان غیر عمد، سن و ثبت نام در بانک اطلاعاتی خیرین، سن و سطح اعتماد به قوه قضایه، تحصیلات  و تمایل به مشارکت جهت پشتیبانی از زندانیان غیر عمد، تحصیلات و سطح اعتماد به قوه قضایه و... در این پژوهش بررسی و مستندات مربوط به آن تدوین شد.

در مرحله کابرپژوهی اطلاعات مستندی درباره بسترهای کمک مالی، تصویرسازی‌ها، کپی‌رایتینگ، اینفلوئنسر مارکتینگ و... گردآوری و تحلیل شد.

در مرحله بعد بر مبنای اطلاعات و تحلیل‌های بدست آماده با پژوهش میدانی، کاربران دسته‌بندی (segment) شدند و چهار پرسونای کاربری که بخش‌های مختلفی از کاربران بالقوه را نمایندگی می‌کردند تعریف شدند. در نهایت برای هر پرسونا چند سناریوی تجربه کاربری تعریف و راهکارهایی برای محتوا و دیزاین هدفمند ارائه شد.

بر اساس موضوعات مطروحه و نتایجی که در مرحله آنالیز و پژوهش به دست آمد، وبسایت ستاد ملی صبر با سه استراتژی و کارکرد مختلف بنا بود به اهداف فرهنگی کمپین کمک کند. کارکرد اول ایجاد بستری برای جذب کمک‌های مردمی به زندانیان و خانواده‌های آنها از طریق پروفایل اطلاعاتشان بود. به این منظور بخش ویژه‌ای برای این پروفایل‌ها اختصاص یافت تا از طریق Crowd Funding منابع مالی مورد نیاز برای آزادی زندانیان یا خانواده‌های آنها فراهم آید. بدین ترتیب با هدف جذب اعتماد کاربران و شفافسازی، مشخصات نسبتا کاملی در هر پروفایل به همراه داستان مشکلات آنها، مبلغ مورد نیاز و مبلغ جمع‌آوری شده با دیزاینی ویژه نمایش داده می‌شود.
زیرساخت مورد نیاز برای این بخش، ایجاد سامانه‌ای بود که به صورت یکپارچه اطلاعات زندانیان و خانواده‌های آنها را از سازمان‌ها و بخش‌های مختلف قوه فضائیه دریافت کند. بدین منظور سامانه‌ای مجزا از وبسایت نیز توسعه یافت تا با حفظ امنیت لازم، اطلاعات مورد نیاز از بخشهای مختلف در آن گردآوری و مدیریت شود. راه‌اندازی این سامانه درون‌سازمانی با ویژگی‌های خاصی که مطرح شده بود چالش‌هایی داشت که تیم اسپیرال توانست آنها را پشت سر بگذارد.

جذب کمک‌های مردمی به زندانیان و خانواده‌های آنها، کمپین فرهنگی ترویج صبر، و فعالیت‌های رسانه‌ای سه کارکرد اصلی وبسایت صبر است.

کارکرد دوم وبسایت صبر، کمپینی فرهنگی بود که با کاربران تعامل ایجاد می‌کرد. این سناریو می‌توانست در کنار بستر ایجاد شده برای کمک مالی، بخش دیگری از کاربران را نیز با پروژه همراه کند که در پرسوناهای تعریف شده در مرحله طراحی تجربه کاربری پیش‌بینی شده بود. بنابراین بخشی با عنوان «کمپین صبر» در وبسایت تعریف شد که کارت‌هایی را به نمایش می‌گذاشت که از کاربران دعوت می‌کرد در یک زمینه به خودشان قول بدهند. برای مثال جملاتی نظیر «قول می‌دهم امروز دروغ نگویم» یا «قول می‌دهم بدون منت به بقیه کمک کنم» از طریق فرمی ساده در صفحه اصلی سایت از کاربران دریافت و به صورت مجموعه کارت‌های چرخشی نمایش داده می‌شد. برای تشویق بیشتر کاربران، علاوه بر کارت‌ها تصویر امضاکنندگان این کمپین نیز در کنار ویدئویی که سلبریتی‌ها و افراد سرشناس کاربران را دعوت به امضای کمپین می‌کردند نمایش داده می‌شود. این بخش ایده‌محور از سایت به شکل وسیعی از طرف کاربران سایت مورد استقبال قرار گرفته است.

کارکرد سوم وبسایت ستاد ملی صبر، فعالیت به عنوان رسانه‌ای تعاملی بود. رسانه‌ای که علاوه بر پوشش اخبار فعالیت‌های کمپین و ستاد و نیز انتشار گزارش‌هایی از صلح و سازش در میان مردم، از کاربران دعوت می‌کرد تا در این پروژه مشارکت کنند. این دعوت به مشارکت علاوه بر شرکت در کمپین فوق‌الذکر و نیز کمک مالی به زندانیان و خانواده‌های آنها، درخواست معرفی خانواده‌ها و زندانیان نیازمند، دعوت به کمک در بازتاب رسانه‌ای، ارسال گزارش‌های مردمی از صلح و سازش، مشارکت در همایش ملی صبر و... را نیز شامل می‌شد.

کپی‌رایتینگ پروژه، مصادیق صبر را به کمک تصویرسازی‌های انجام شده به شکل ملموس و موثری ارائه می‌کرد.

همانطور که در ابتدا ذکر شد، هدف اصلی این وبسایت فرهنگسازی در حوزه صلح و بخشایش و رضایت بود و این امر صرفا با ایجاد ساختار و چهارچوب مناسب امکان‌پذیر نبود. بلکه تولید محتوا و تاثیر آن در بدنه مردم نیز در این پروژه بخش جدایی ناپذیر آن محسوب می‌شد. برای این منظور مجموعه تصویرسازی‌هایی توسط تیم اسپیرال اتود زده شد که در نهایت با اعمال نظرات وارده از سوی معاونت فرهنگی قوه قضائیه، به صورت نهایی با تکنیک Digital Paint و سبک رئالیستی اجرا شد. یکی از چالشهای بزرگ در این بخش از پروژه، نظر ستاد ملی صبر مبنی بر دوری از سیاه‌نمایی و به تصویر کشیدن فضاهای تیره بود که با توجه به موضوع مورد کار و نیاز به تأثیرگذاری شوک‌آور روی مخاطب، کار را بسیار مشکل‌تر می‌کرد. این مسأله با روشن‌تر شدن رنگ پس‌زمینه و کپی‌رایتینگ خلاقانه در کنار تصاویر به نوعی حل شد. کپی‌رایتینگ تألیف شده شامل دو بخش تیتر اصلی و توضیحات فرعی می‌شد که مصادیق صبر را به کمک تصویرسازی‌های انجام شده به شکل ملموسی ارائه می‌کرد.

علاوه بر هنرمندان و سلبریتی‌های مطرح، صدها پست با هشتگ #من_میبخشم در اینستاگرام توسط کاربران منتنشر شد

این تصویرسازی‌ها علاوه بر استفاده در ویترین وبسایت، به عنوان پوسترهای فرهنگی صبر و در قالب کمپینی در شبکه‌های اجتماعی با هشتگ #من_میبخشم منتشر شد و مورد استقبال قابل توجه از سوی کاربران قرار گرفت. به طوری که علاوه بر هنرمندان و سلبریتی‌های مطرح، صدها پست با این هشتگ در اینستاگرام توسط کاربران منتنشر شد که اغلب آنها از پوسترهای طراحی شده توسط اسپیرال برای این موضوع استفاده کرده بودند. در فاز اینفلوئنسر مارکتینگ این تصویرسازی‌ها با متن‌های دعوت کننده توسط افراد سرشناسی از جمله علی پروین، مهدی رحمتی، نگار جواهریان، آناهیتا همتی، بهنوش بختیاری، سعید سهیلی، سارا خادم‌الشریعه، افشین پیروانی، بهزاد فراهانی، نصرالله رادش، امیر تتلو و بسیاری از فوتبالیستهای مطرح در اینستاگرام منتشر شد.

نمونه تصویرسازی‌های انجام شده برای کمپین صبر

شایان ذکر است راهکارهای ارائه شده از طرف مرکز طراحی اسپیرال در همکاری با ستاد ملی صبر محدود به طراحی و توسعه وبسایت و راهکارهای دیجیتال نبود و تیم اسپیرال افتخار همراهی و مشاوره به معاونت فرهنگی قوه قضائیه را در طی سایر فعالیت‌هایش از جمله در برگزاری همایش ملی صبر داشته و خدماتی نظیر طراحی لوگو، پوستر همایش، متریال‌های گرافیکی رویداد، و.. را ارائه نموده است. این همایش اسفندماه 95 با حضور مقامات عالیرتبه و با هدف تجلیل از بانیان بخشایش و رضایت در سالن اجلاس سران برگزار شد.

برخی مشتریان ما:

  • بانک ملت، بنیاد فرهنگی ملت
  • شرکت جیرینگ همراه اول
  • طراحی و پیده‌سازی رابط کاربری وبسایت
  • روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران
  • پرداخت الکترونیک سداد
  • معاونت فرهنگی قوه قضائیه
  • خبرگزاری ایسنا
  • طراحی سایت مبین نت
  • هلدینگ ایرانیان اطلس
  • طراحی و برنامه‌نویسیس اختصاصی وبسایت صحت
  • سولیکو - برند کاله
  • شرکت کروز
  • بنیاد ملی بازیهای رایانه‌ای
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشکده داروسازی تهران
  • دانشگاه آزاد لاهیجان
  • دانشگاه ادیان و مذاهب
  • پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات
  • روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور
  • مجموعه دنیای اقتصاد
  • دانا انرژی (ژئوفیزیک دانا)
  • شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت - اویک
  • دانشگاه حکیم سبزواری
  • مجموعه ارگ آزادی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری
  • پژوهشگاه فرهنگ و هنر
  • گروه شرکتهای تانیر
  • مرکز ترویج حاکمیت و مسئولیت اجتماعی شرکتها
  • هیات فوتبال استان تهران
  • شرکت پخش البرز
  • سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سیستان و بلوچستان
مشاوره رایگان: ۴۴۲۹۸۱۰۶-۰۲۱